Az éj börtöne nem enged, fogva tart, de a sötétből hálát adok az Istennek, hogy a lelkem meg nem tört. Az élet mér rám szenvedést, de én nem sírok, nem csüggedek, ha véres is e halánték, nem hajtom le fejem. A haragon és könnyön túl árnyak prédája a lélek. Mégis, ha veszély tüze gyúl, láthatjátok, nem félek. Utamon mi utolér, a csapásokat hárítom, én felelek lelkemért, a sorsom én irányítom!

2017. március 6., hétfő

Körmöci Gábor és az NNI nyíltan becstelen vádalkuztatói gyakorlata, melyről nem hajlandó tudomást venni a velem szemben eljáró dr. Metzing Márton bíró

„Ímhol a tény bizonyítéka (!), annak, hogy az NNI, Balotai Atilla vezette vitatható szakmai becsületű, és vitatható erkölcsi tartású társaságamely kapcsán Balotai úr, azóta a Pest Megyei Rendőr Főkapitányság prominense… „Szerintem”, a bizonyított nyomozó hatósági gátlástalan bűncselekményei predesztinálták erre a szerepre! Lásd a Nemzeti Védelmi Szolgálai alezredesként megvalósított becstelen eljárása: „Kereset” -, egy a saját eljárásukban bizonyítottan becstelenértsd: nem becsületes -, gátlástalan hazudozóval, Körmöci Gáborral úgy kötöttek vádalkut rám, hogy már Körmöci Gábor vádalkuját megalapozó ügyben, Balotai és bandája, tévedhetetlenül tudta, hogy Körmöci, az aktuális érdekei, és jelleme, erkölcsi tartása mentén, bárkit hajlandó hamisan megvádolni!
Hiszen, Körmöci Gábor, már a vádalkuját megalapozó bűncselekményében Balotai és bandája, Körmöcinél megtalálta a Tescós rablásnál használt, csőre töltött Parabellum lőfegyverét, melyet Balotai és NNI-s bandája nem volt hajlandóak felismeri a vádalku érdekében! Meg aztán lőpor szennyezett kesztyűt is találtak a csőre töltött pisztoly mellett… és, „olyan” ragasztó szalagot, melyhez az atomjaiban is megegyezőt használt Körmöci egy másik bűncselekményénél, melyet, szintén nem voltak hajlandóak felismerni… Helyette, éppen Körmöci vádalkuztatójának, Boros Viktóriának az eljárásában „eltűnt” (!!!) az összehasonlításra alkalmas bűnjel. Igen, a Kaiser-Móri ügyében is magát kitüntető Boros Viktóriáról van szó… - jogerős bírósági ítélettel bizonyítottan – melyet a szakmailag nyíltan becstelen Budapesti Nyomozó Főügyészégi ügyész, mentő körülmény elhallgatásának bűncselekményét elkövetve elhallgatott a Körmöci vádalkuja alapján eljáró II.fokú bíróság elől! – elkövette a hamis vád bűncselekményét!!!
És mert szakmailag becstelennek – nem becsületes -, erkölcsileg lealjasodottnakemberileg kifogásolható, tekintve az emberi következményeket -, vélelmezem Balotai Atilla vezette NNI.-s banda eljárását, lásd alább a jkv.-ben Körmöci „védekezését”, Balotai úr, a Pest Megyei Rendőr Főkapitányság prominense, személyesen: „variálta át” Körmöci Gábor sikeres vádalkujához a vonatkozó iratokat!!! Ami, úgy tűnik, azt jelentette, hogy az NNI eljárói, mentő körülmény elhallgatásának bűncselekményét elkövetve – Körmöci vallomása alapján talán éppen Balotai Atilla -, egész egyszerűen KILOPTÁK azon vallomásait Körmöci Gábornak, melyekben, az akkori becstelen magatartásával, még Iván Tibor vádolta a nála, Körmöci Gábornál megtalált, a Tescós-rablásnál használt parabellum lőfegyver kapcsán!                                                                                             Majd pedig, Balotai és NNI-s társai, lásd: Szűrös Julianna alezredes, és Boros Viktória őrnagy (mindketten kitüntették magukat abban az eljárásban, melyben Kaiserből móri-mészárost kreáltak! Kevés híján Hajdúból is… nem rajtuk múlt, és nem is a méltóságos bíróságon…) álláspontom szerint bűnpártoló módon nem jelentették fel az e körben nyíltan becstelen vádalkuzójukat, Körmöci Gábort büntetőeljárást eredményező hamis vád miatt!                                                                                  Mely kapcsán, IGAZOLVA AZ NNI.-s BANDA BECSTELEN ELJÁRÁSÁT, MIUTÁN polgári perben a Pesti Központi Kerületi Bíróság fél milliós kártérítést ítélt meg Iván Tibornak, mert ártatlanul ült Körmöci Gábor hamis vádja miatt, csak ezt követően, az Alperes „Magyar állam” feljelentését követően volt hajlandó a Budapesti Nyomozó Ügyészség kivizsgálni Körmöci hamis vádját, majd vádat emelni. És végül, a vádalkuját megalapozó ügyben elkövetett hamis vádja miatt, a Bíróság elítélte Körmöci Gábort. Mely ítélet, álláspontom szerint, objektív bizonyítja a „bíróság” elvtelenségét, és tisztességtelenségét, ahogy az NNI – Fővárosi Főügyészség vádalkuzójának kedvezett. Lásd
2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről
268.§.(2).A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a hamis vád alapján az érintett ellen büntetőeljárás indul.

Iván Tibor, hónapokat ült ártatlanul Körmöci Gábor hamis vádja alapján! Vajon, ha a méltóságos ügyész, vagy a még méltóságosabb bírót, aki kiszolgálta őket, négy hónapra bevágták volna az NNI fogdájába, akkor is „csak” két évre felfüggesztett 6 hónap börtön büntetést érzett volna megalapozottnak
Mellékelt dokumentumok:

A kilopott jkv. ami igazolja, hogy hamisan vádolta Ivánt, és Darányi Lajost, és engem is c. dokumentum. Mely jkv.-ben, a saját jegyezet: „patkány” kifejezésért már most bocsánatot kérek Körmöci Gábortól. Neeeem pat Míg, a jkv. tartalma valóban és kétségtelenül bizonyítja, Körmöci Gábor vádalkuzó jellemét, és emberi tartását!!!!


Hamis vád – VÁDIRAT c. dokumentum.  Tehát, a Budapesti Nyomozó Ügyészségi ügyész, tökéletesen tudta, hogy Körmöci Gáborral szemben a vádalkuját megalapozó ügy kapcsán, egyrészt büntetőeljárás indult, mely vádemeléssel zárult. De, igazolhatóvá téve álláspontom szerinti szakmai becstelenségét, erről a tényről, mentő körülmény elhallgatásának bűncselekményét elkövetve, nem értesített a bíróságot, és különösen nem értesített engem. Elképzelhetően a becstelen szándékai, és erkölcsi romlottsága mentén azt várta, hogy II.fokon is elítéljenek Körmöci „ilyen” módon összehozott vádalkujára.


HAMIS VÁD - ÍTÉLET c. dokumentum. És végül, a vádalkuját megalapozó ügyben elkövetett hamis vádja miatt, a Bíróság elítélte Körmöci Gábort. Mely ítélet, véleményem szerint, objektív bizonyítja a „bíróság” elvtelenségét, és tisztességtelenségét, ahogy az NNI – Fővárosi Főügyészség vádalkuzójának kedvezett. Lásd

2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről
268.§.(2).A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a hamis vád alapján az érintett ellen büntetőeljárás indul.

Iván Tibor, hónapokat ült ártatlanul Körmöci Gábor hamis vádja alapján! Vajon, ha a méltóságos ügyész, vagy a még méltóságosabb bírót, aki kiszolgálta őket, négy hónapra bevágták volna az NNI fogdájába, akkor is „csak” két évre felfüggesztett 6 hónap börtönbüntetést érzett volna megalapozottnak… Mely kapcsán, az eljárt Budapesti Nyomozó Ügyészég – eljárója – álláspontom szerint igazolhatóvá téve a szakmai becstelenségét, mentő körülmény elhallgatásának bűncselekményét elkövetve elhallgatta az érintett bíróság, és a védőm, és én előlem, hogy Körmöci Gábor a vádalkuját megalapozó ügyben, elkövette a hamis vád bűncselekményét. Vélhetően, álláspontom szerint igazolhatóvá téve szakmai becstelenségét azt várva, a Bp. Nyomozó Ügyészségi Ügyész, hogy Körmöci vádalkuja alapján elítéljen a II. fokú bíróság.


Amint „érdekesség”, hogy annyira átlátta a bűncselekményt, és az eljárást az azóta Alkotmány bíróvá avanzsált dr.Szívós Mária – aki velem szembeni „eljárása” során, nemtelen egyszerűséggel, egész egyszerűen átmásolta a Központi Nyomozó Főügyészség MEGHAMISÍTOTT tartalmú Indítványát a fogvatartásom fenntartó Végzésébe!!! Csak Alkotmány bíró lett - , hogy Körmöci Gábor később jogerős ítélettel bizonyított hamis vádja alapján, amíg bírta (!) fenntartotta Iván Tibor előzetes letartóztatását."