Az éj börtöne nem enged, fogva tart, de a sötétből hálát adok az Istennek, hogy a lelkem meg nem tört. Az élet mér rám szenvedést, de én nem sírok, nem csüggedek, ha véres is e halánték, nem hajtom le fejem. A haragon és könnyön túl árnyak prédája a lélek. Mégis, ha veszély tüze gyúl, láthatjátok, nem félek. Utamon mi utolér, a csapásokat hárítom, én felelek lelkemért, a sorsom én irányítom!

2017. március 6., hétfő

Már korábban is elmondtam, hogy egész egyszerűen becstelen és erkölcsileg korrupt a velem szembeni bírói eljárás



„Már ekkor is elmondtam, hogy a kontra produktív módon – tehát a becsteleneket sem érheti kritika, mert ennek jogosságának elismerése, rést ütne a hazug nimbuszán a „bírói karnak - elvtelenül felmagasztalt bíró kar prominensei, jelesül most éppen a Fővárosi Törvényszéki dr.Kalina József bizonyíthatóvá téve a következménynélküliséggel visszaélő szakmai becstelenségét a velem szembeni eljárásában – dr.Kalina a saját, és Központi Nyomozó Főügyészségi, NNI.-s vádalkuzójának, Körmöci Gábornak a vádalkujához hamisította hozzá az ítéletét, szemben az általam rendelkezésére bocsájtott okirati bizonyítékokkal…melyeket, a Balotai Atilla vezette NNI.-s banda Körmöci Gábor vádalkujának mocskos-hazug voltát nehezebben bizonyíthatóvá téve, egész egyszerűen „KILOPOTT” az eljárásból! Lásd alább az NNI Kaiser Móri ügyén szocializálódott bandájának eljárását bemutató vallomását Körmöci Gábornak! Mely vallomást, szintén mentő körülmény elhallgatásának bűncselekményét elkövetve tűntettek el. -, igazolva álláspontom szerinti erkölcsi korruptságát – hiszen csak eltussolta az ügyészség az eljárás során elkövetett minősített adattal visszaélés bűncselekményét, amiért úgy vélem cserébe, nyíltan becstelen eljárásával szolgálta ki a váderedményességet –gyakorlatilag ipar szerűen Körmöci és más nyíltan becstelen NNI-s vádalkuzók vádalkujához hamisította hozzá az ítéletét, szemben a tényekkel, okirati bizonyítékokkal, objektív tanúvallomásokkal. Mely kapcsán:
-          dr.Kalina úr, a nyíltan becstelen – mert becsületesnek nem nevezhető – eljárása kapcsán, mely minden létező hatályon kívül helyezési okot magában foglalt, abszolút semmilyen következményt nem hajlandó vállalni. Sőt, már az eljárásával szemben indult „tisztességes eljáráshoz való jog” miatti kereset is nyilván elutasításra kerül, mert Magyarországon, MÁR, azt is összehozták maguknak a bírók, hogy a tisztességes eljáráshoz fűződő jog, se legyen személyiségi jog, hogy polgári peres úron se lehessen kárhoztatni a már leplezetlenül nyíltan becstelen bírói eljárásokat.
-          Amint, dr.Kalina József nyíltan becstelen eljárása miatt felmerülő közel 10.000.000. ft. eljárási költség is az adófizetők pénzéből kerül kifizetésre! És dr.Kalina röhög a markába a nettó több mint fél milliós fizetésével.





És mert, hivatkoztam Balotai Atilla, ma már Pest Megyei Rendőr főkapitánysági fő-fő prominens nyíltan becstelen, bűncselekményt megvalósító eljárására, az alábbi dokumentummal kétséget kizáróan tudom bizonyítani, hogy Balotai Atilla „főrendőr”, véleményem szerint aljas indokai mentén, csak hogy elérje a törvény-, és jogsértő rendőri provokáció által velem szemben generált ügyből történő foglyosításomat, egész egyszerűen, MEGHAMISÍTOTTA a velem szembeni feljelentésének a 2 oldalán általa rögzítetteket. Mely hivatkozott okirat-hamisítást, és vagy hamis vád bűncselekményét, láss csodát, éppen a velem szembeni vádképviselet, a Központi Nyomozó Főügyészség tussolta el bűnpártoló módon!  


Balotai Atilla az NNI nyomozó csoportjának a vezetője, aztán Nemzeti Védelmi Szolgálatos alezredes és volt Pest Megyei Rendőr főkapitánysági főrendőr erkölcsi minőségébe, szakmai becstelenségébe még az is belefért –több más mellett-, hogy a véleményem szerinti aljas indokai a saját hivatali előmenetele érdekében, hogy elérje a letartóztatásomat, még a velem szembeni feljelentése tartalmát is meghamisította! Balotai szakmai becstelenségébe az is belefért, hogy olyan bűncselekmény okán is vád alatt állónak állított –meghamisítva ezzel az okirat tartalmát és elkövetve a rágalmazás és vagy hamis vádat- mely bűncselekmény miatt NEM LÉTEZIK vádirat! Természetesen adott nyíltan becstelen eljárását a Központi Nyomozó Főügyészségi ügyészek tussolták el, ugyancsak számot adva erkölcsi minőségükről. Most pedig a Fővárosi Törvényszék eljárója, dr. Finta-Nagy Péter László fog megtenni mindent, hogy adott bűncselekmény polgári úton se legyen kárhoztatható. Ilyen az intézményesült bűnpártolás! Hiszen dr. Finta bíró úr is tévedhetetlenül látja, hogy Balotai –aki azóta a kontra produktív rendszerükben az erkölcsi minősége alapján már miniszterelnök helyettes- meghamisította a vonatkozó hivatalos okirat tartalmát és elkövette a rágalmazás és vélhetően a hamis vád bűntettét! Azonban, a bíróként tudomására jutott bűncselekményt úgy vélem állítható, hogy bűnpártoló módon, nem igazán akarja feljelenteni …. Igaz, őt, a kereset eltussolására jelölték ki."